Menu

Financieel administratief medewerker

Vacature Financieel Administratief Medewerker

 

Wie zijn wij?

Het Juridisch Loket helpt en ondersteunt burgers in een steeds ingewikkeldere samenleving. Wij zijn juridische specialisten met de kwaliteiten en het verantwoordelijkheidsgevoel om te doen wat nodig is. We bieden informatie, advies en hulp. Dat doen we online voor iedereen en persoonlijk voor degenen die ons het hardst nodig hebben.

 

Met 400 mensen op 45 vestigingen en servicepunten werkt het Juridisch Loket aan een rechtvaardiger samenleving. Voor iedereen. Door direct juridische hulp te bieden aan iedereen die daarnaar zoekt. Dat doen we zelf of in samenwerking met onze partners in de regio. We bieden informatie, advies en hulp; online voor iedereen en persoonlijk voor degenen die ons het hardst nodig hebben.

 

Vanuit het hoofdkantoor in Utrecht (nabij station Utrecht Centraal) worden het bestuur en de locaties van het Juridisch Loket ondersteund door de afdelingen HR, IV, Strategie, Beleid en Communicatie en door de afdeling Financiën, Business Control en Facilitair. Voor die laatste afdeling zijn we op zoek naar een enthousiaste financieel administratief medewerker.

 

De context

Onze organisatie is volop in beweging en het beroep op het Juridisch Loket is groot. De maatschappelijke ontwikkelingen maken dat steeds meer burgers een beroep doen op onze dienstverlening. Daarom bouwt het Juridisch Loket de komende jaren aan een robuuste en professionele organisatie. In de volle breedte van onze organisatie is versterking van onze basis nodig, dus ook op het gebied van inkoop, projectmanagement en financiën.

 

Wie zoeken wij?

Het Juridisch loket is op zoek naar een enthousiaste financieel administratief medewerker. Een goede en betrouwbare administratie is de basis van onze bedrijfsvoering. In jouw functie ligt de nadruk in de eerste plaats op de inkoopadministratie. Je houdt je bezig met de contractadministratie, de controle van inkooporders en het samenstellen van inkoopdossiers. Dat doe je samen met de inkoopadviseur. Daarnaast hou jij je bezig met de projectadministratie. Van alle projecten die gestart worden, wordt nauwgezet de voortgang bewaakt en moeten de kosten en uren juist geboekt worden. Jij hebt daar – als ondersteuning van de portfoliomanager – een belangrijke rol in. Daarnaast ben je in staat om bij te springen bij algemene financiële taken als de situatie daar om vraagt.

Wie ben jij en wat neem je mee?
Je vindt het leuk om met financiële cijfers te werken. Je hebt daar ook een opleiding voor gevolgd, tenminste op MBO-niveau. Je weet hoe een administratie werkt en je bent in staat om dat uit te leggen aan collega’s die daar minder affiniteit mee hebben. Uiteraard ben je punctueel. Je bent een teamspeler, die graag samenwerkt met de collega’s binnen het team, maar ook collega’s van HR en IV-regie. Het is een groot voordeel als je ervaring hebt met AFAS-profit en AFAS-inside.

Waar kom je te werken?
Je komt te werken op de afdeling Financiën, Business Control en Facilitair. Deze afdeling bestaat uit collega’s die zich bezighouden met financiën, inkoop, facilitair management en project- en portfoliomanagement.

 

Wat bieden wij jou?

Werken vanuit het hoofdkantoor in hartje Utrecht, op een steenworp van Utrecht Centraal en het bruisende centrum.

Gedeeltelijk vanuit huis werken (hybride werken) is mogelijk;

De functie is bij voorkeur voor 32 -36 uur per week;

De functie van financieel administratief medewerker is ingeschaald in schaal F (€ 2.598,- tot € 3.515,-) van de CAO Rechtsbijstand. Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.

Uiteraard alle gebruikelijke arbeidsvoorwaarden conform CAO Rechtsbijstand zoals een eindejaarsuitkering van 8,3% en diverse personeelsvoorzieningen;

Bij goed functioneren een vaste aanstelling na een periode van 1 jaar.

 

Reactie

Als je wilt solliciteren, klik dan op solliciteren en reageer voor 1 april 2023. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen de Ridder, afdelingshoofd Financiën, Business Control en Facilitair via e-mail: jdridder@juridischloket.nl. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Acties