Menu

Juridisch Medewerker Dordrecht

Ben jij communicatief vaardig en goed in staat om juridische taal om te zetten in begrijpelijke, heldere en duidelijke taal? Vind jij dat de klant centraal moet staan? Ben je betrokken en proactief? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De maatschappij wordt steeds ingewikkelder en veel burgers hebben geen overzicht van de wet- en regelgeving. Het Juridisch Loket kan daarbij helpen en ondersteunen. Als Juridisch Medewerker verleen je zelfstandig hulp aan klanten door middel van vraagverheldering en het beantwoorden van uiteenlopende hulpvragen. Afwisselend verstrek je telefonisch, via e-mail, aan de balie en op het spreekuur op adequate en juiste wijze juridische informatie en advies aan klanten. Je bent oplossingsgericht en benut kansen voor mediation en bemiddeling. Indien noodzakelijk, verwijs je gericht naar externe deskundigen en organisaties. Daarnaast verzorg je de correcte registratie van klantcontacten. Als professional consulteer je regelmatig collega’s en lever je vanuit je eigen deskundigheid een bijdrage aan de professionalisering van de organisatie.


Functie-eisen

  • Minimaal een voltooide opleiding HBO Rechten of Sociaal Juridische Dienstverlening of een master Nederlands Recht;
  • Bij voorkeur werkervaring binnen de juridische dienstverlening;
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • Analytische vaardigheden en oordeelsvorming;
  • Klantgerichtheid;
  • Overtuigingskracht en zelfvertrouwen.


Salaris en aanstelling

De functie van Juridisch Medewerker is ingeschaald in schaal H van de CAO Rechtsbijstand (€ 2.636,- tot maximaal € 3.600,- op basis van 36 uur per week). In de CAO Rechtsbijstand is o.a. een eindejaarsuitkering 8,3% en diverse personeelsvoorzieningen opgenomen. Aanstelling vindt vooralsnog plaats voor de duur van een jaar. Bij gelijkblijvende bedrijfsvoering met de mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren.

 

Reactie

Als je wilt solliciteren, klik dan op solliciteren.Voor informatie over de vacature kun je, elke vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur, contact opnemen met de Manager van de locatie: René Fokke op 06 11 468 667 Reageren is mogelijk tot 17 mei a.s.. De sollicitatiegesprekken worden zo spoedig mogelijk na sluitingsdatum gehouden.