Menu

Administratief medewerker Leren & Ontwikkelen

Het Juridisch Loket is een landelijk werkende organisatie en een onafhankelijke stichting met 30 vestigingen en ruim 350 collega’s, verspreid over heel Nederland. Vanuit het hoofdkantoor in Utrecht (nabij station Utrecht Centraal) worden deze 30 locaties ondersteund door Bedrijfsvoering, waaronder de afdeling HR.De medewerker Leren en Ontwikkelen is onderdeel van de afdeling HR. Dit team bestaat verder uit een opleidingsmanager, projectleider L&O, Kennismanager, twee adviseurs HR, projectleider HR, administratief medewerkers HR en manager HR.

Als administratief medewerker L&O werk jij intensief samen met twee administratieve collega’s op de afdeling. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor alle operationele en administratieve taken met betrekking tot HR en L&O.

Voor de administratief medewerker L&O geldt dat in de komende maanden de nadruk ligt op het organiseren en plannen van diverse inwerktrajecten en vijf verschillende trainingen voor alle medewerkers in de dienstverlening. Daarnaast werk je samen met de opleidingsmanager en de projectleider Leren & Ontwikkelen aan een breed palet van ontwikkelactiviteiten.

Je plant en organiseert de leer- en ontwikkelactiviteiten, zoals bijvoorbeeld de (online) opleidingsdagen, webinars en inwerktrajecten voor nieuwe medewerkers. Hiervoor onderhoud je intensief contact met onze opleidingspartners en onze juridische professionals en koppel je regelmatig terug aan de opleidingsmanager en projectleider L&O. Je verstuurt uitnodigingen voor de opleidingsactiviteiten, regelt vergaderzalen en/of online omgevingen, ontvangt deelnemers en docenten bij aanvang van de (online) training, rapporteert wat er uit de evaluaties komt. Verder beantwoord je op klantvriendelijke wijze de vragen van collega’s over opleidingen en zorg je ervoor dat de informatie op intranet informatief en up to date is.

Naast de organisatorische en administratieve taak ligt een belangrijk accent op het verbeteren van administratieve processen in InSite/Profit. Onze administratief medewerkers zijn vaak de eerste contactpersoon voor onze collega’s en daarmee een belangrijk visitekaartje van de afdeling HR.

Functie eisen

  • Je beschikt over een afgeronde relevante opleiding op minimaal Mbo 3 of 4 niveau
  • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring, dus in een HR of L&D ondersteunde functie
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met Profit / InSite, Goodhabitz en het werken met Teams
  • Je bent klantgericht, resultaatgericht en hebt oog voor detail
  • Je hebt affiniteit met het werken met (juridische) professionals
  • Je kan je staande houden in de hectiek van een dynamische, veranderende organisatie.

Kenmerken van jou als persoon zijn: je hebt een positieve instelling, je bent een doener en houdt ervan om klantgericht en actief bezig te zijn. Je doorziet processen snel en gaat op zoek naar oplossingen om deze te verbeteren. Regelen is je tweede natuur en je hebt daarnaast ook nog oog voor detail.

Wat bieden we jou?

De functie van de administratief medewerker L&O is voor 24 uur per week en ingeschaald in schaal G van de CAO Rechtsbijstand  € 2.497,00 tot maximaal € 3.408,00 op basis van 36 uur per week. In de CAO voor Rechtsbijstand is o.a. een eindejaarsuitkering van 8,3% en diverse personeelsvoorzieningen opgenomen. Aanstelling vindt vooralsnog plaats voor de duur van een jaar. Bij gelijkblijvende bedrijfsvoering met de mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren.

Informatie en reactie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Klik dan op solliciteren. In je motivatie lezen we graag waarom jij voldoet aan de functie eisen en waarom je bij het Juridisch Loket wilt komen werken. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Esther Jansen, manager HR, via ejansen@juridischloket.nl.

Acties