Menu

-Administratief medewerker Leren en Ontwikkelen

Het Juridisch Loket helpt en ondersteunt burgers in een steeds ingewikkeldere samenleving. Onze professionals geven juridische informatie en adviezen aan burgers in heldere taal en verwijzen gericht naar externe deskundigen en organisatie als dit nodig is.

Vanuit het hoofdkantoor in Utrecht worden de vestigingen ondersteund door de verschillende afdelingen op bedrijfsvoering, waaronder de afdeling HR. Als Administratief Medewerker Leren en Ontwikkelen maak jij onderdeel uit van de afdeling HR. Dit team bestaat verder uit een HR Manager, Projectleider L&O, Opleidingsmanager, twee Adviseurs HR, Projectleider HR, Preventiemedewerker en twee Administratief Medewerkers HR.

Wat ga je doen?
In jouw rol als Administratief Medewerker Leren & Ontwikkelen werk je intensief samen met Projectleider Leren & Ontwikkelen en de Opleidingsmanager. Je bent verantwoordelijk voor alle operationele taken met betrekking tot L&O en bent de spin in het web als het gaat om de coördinatie van alle activiteiten op het gebied van L&O. 

Verder beheer je de administratie- en communicatiesystemen. Denk hierbij aan de organisatie en planning van (online) opleidingsdagen en webinars, inwerktrajecten voor nieuwe medewerkers en stagiaires. Je onderhoudt intensief contact met onze opleidingspartners en onze juridische professionals en koppelt regelmatig terug aan de Opleidingsmanager en Projectleider L&O. 

Je verstuurt uitnodigingen voor de opleidingsactiviteiten, regelt vergaderzalen en/of online omgevingen, ontvangt deelnemers en docenten bij aanvang van de (online) training, rapporteert wat er uit de evaluaties komt. Verder beantwoord je op klantvriendelijke wijze de vragen van collega’s over opleidingen en zorg je ervoor dat de informatie op intranet informatief en up to date is. Als laatste zorg je ervoor dat alles nauwkeurig en tijdig in het systeem verwerkt is, zodat iedereen het juiste overzicht heeft over de leer- en ontwikkelactiviteiten. 

Wat neem je mee: 
Je hebt ruime jaren ervaring in een soortgelijke functie en grote affiniteit met een dynamische, coördinerende en zelfstandige functie. Je bent in staat efficiënt prioriteiten te stellen en te plannen, waarbij rekening wordt gehouden met onvoorziene omstandigheden. In deze functie is het van belang flexibel in te kunnen spelen op veranderingen, zonder daarbij het doel uit het oog te verliezen en te blijven richten op het leveren van resultaat. Bewaken van de voortgang van processen en het streven naar voortdurende verbetering en borging van kwaliteit is daarbij van essentieel belang.


Wat vragen wij:
•    MBO/HBO werk- en denkniveau
•    Bij voorkeur affiniteit met juridische dienstverlening
•    Handig met systemen, wij gebruiken programma’s en online tools zoals Afas (Profit en InSite),  MSTeams, Umbraco en GoodHabitz.
•    Een stevige persoonlijkheid
•    Een positieve instelling
•    Een doener die ervan houdt om klantgericht en actief bezig te zijn
•    Een regelaar met oog voor detail

Wat bieden we jou?
Voor deze functie werk je vanuit het hoofdkantoor in hartje Utrecht, op een steenworp van Utrecht Centraal en het bruisende centrum. Gedeeltelijk vanuit huis behoort daarbij tot de mogelijkheden. 
De functie is voor 28 tot 32 uur per week. Als Administratief Medewerker L&O krijg je een salaris van € 2.547 tot maximaal € 3.476 conform schaal G van de CAO Rechtsbijstand, en is afhankelijk van je kennis en ervaring bij de start. Dit is op basis van een fulltime aanstelling, wat bij ons 36 uur is. Uiteraard ontvang je 8% vakantiegeld maar ook een eindejaarsuitkering van 8,3%. Het Juridisch Loket draagt 2/3 deel bij aan de pensioenpremie. Verder is het mogelijk om middels collectieve regelingen deel te nemen aan de ziektekostenregeling en diverse verzekeringen. Bovendien heb je als medewerker van het Juridisch Loket onbeperkt toegang tot de leeromgeving van GoodHabitz. De intentie is om een commitment aan te gaan voor een langere tijd.

Informatie en Reactie
Als je wilt solliciteren, klik dan op solliciteren en reageer uiterlijk 2 oktober 2022. In je motivatie lezen we graag waarom jij voldoet aan de functie eisen en waarom je bij het Juridisch Loket wilt komen werken.
Wil je eerst meer informatie? Twijfel niet om contact op te nemen met Esther Jansen, Manager HR, via telefoonnummer 06-111 532 84 of e-mail ejansen@juridischloket.nl.
Een persoonlijkheidsvragenlijst (TMA) en een cognitieve capaciteitentest kunnen onderdeel uitmaken  van de sollicitatieprocedure.

Acties