Menu

Adviseur interne communicatie

Ben jij een ervaren communicatieadviseur? Heb jij er plezier in om je te richten op onze interne communicatie en heb je affiniteit met verandercommunicatie?  Solliciteer dan direct!


Het Juridisch Loket is een landelijk werkende organisatie en onafhankelijke stichting met dertig vestigingen. Vanuit het hoofdkantoor in Utrecht (nabij station Utrecht Centraal) worden de 30 vestigingen ondersteund door Bedrijfsvoering, waaronder de afdeling Marketing & Communicatie. 
 

Als communicatieadviseur draag je vooral bij aan de interne communicatie van het Juridisch Loket. We zoeken een ervaren adviseur die communicatieprojecten van a tot z kan begeleiden en uitvoeren. Je hebt ervaring met het opzetten en uitvoeren van communicatieonderzoek. Je adviseert projectleiders en management in hun communicatieve rol. Je hebt gevoel voor verhoudingen en oog voor uiteenlopende in- en externe belangen en bent daarbij een stevige gesprekspartner. Je kan de interne communicatieprojecten managen, maar wil en kan ook hands on werken. Deze functie is daarmee een tactisch/operationele functie en biedt de ruimte om op termijn door te groeien naar een meer senior rol. 
De communicatieadviseur is onderdeel van het marketing & communicatieteam, dat uit vijf communicatieprofessionals bestaat en werkt vanuit het hoofdkantoor in Utrecht ten behoeve van onze ruim 300 collega’s in het hele land. 
 

Functie-eisen en competenties
•    HBO of WO werk- en denkniveau op het gebied van communicatie
•    Meerdere jaren werkervaring in een vergelijkbare functie
•    Ervaring met interne communicatie
•    Ervaring met verandercommunicatie is een pré
•    Ervaring met het opzetten en (doen) uitvoeren van communicatieonderzoek
•    Je bent klantgericht, creatief en werkt proactief 
•    Je bent een aanpakker 
•    Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden
•    Ervaring met het werken met diverse CMS-systemen en andere software zoals Surveymonkey en Mailchimp.
 

Salaris en aanstelling
De functie is ingeschaald in schaal I CAO Rechtsbijstand € 3060,- tot maximaal € 4189,- op basis van 36 uur per week. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering 8,3%. Aanstelling vindt vooralsnog plaats voor de duur van een jaar. Wij zijn op zoek naar een communicatieadviseur voor 32-36 uur per week 
 

Reactie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Klik dan op solliciteren en upload jouw cv en motivatie bij voorkeur in 1 PDF. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Saskia Jaquet, Manager M&C a.i., via sjaquet@juridischloket.nl.
Reageren is mogelijk tot en met 3 november 2020. De sollicitatiegesprekken worden zo snel mogelijk na de sluitingsdatum gehouden.