Menu

Adviseur Interne Communicatie.

Wij werken aan een nieuw verhaal. Help jij onze collega’s enthousiast te maken?

Het Juridisch Loket wijst iedereen die bij ons aanklopt de weg naar het recht. Dat blijven we natuurlijk doen, maar de manier waarop gaat veranderen. Het stelsel voor gefinancierde rechtsbijstand gaat veranderen en wij werken aan een nieuwe visie op onze dienstverlening. Kom jij ons helpen je nieuwe collega’s daar net zo enthousiast over te maken als wij zijn? Want draagvlak van onze collega’s is van het allergrootste belang voor het slagen van onze transitie. En dat is waar jij in beeld komt. Want jij bent dol op verandering. Zeker als het ook meteen verbetering betekent.  

Dit ga jij doen

Samen met je senior collega adviseer je Projectleiders en Managers over hun rol in de communicatie en het betrekken van stakeholders bij hun project. Je stelt communicatieplannen op voor de projecten binnen het veranderprogramma en je voert ze uit. Je geeft je creatieve kwaliteiten alle ruimte in de communicatiemiddelen die je ontwikkelt of laat maken door externe bureaus. Zo zorg jij ervoor dat al onze medewerkers goed geïnformeerd én enthousiast zijn over de ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie. Je interne doelgroep: 350 collega’s, die in 30 vestigingen, telefonisch en online, Nederland juridisch op weg helpen. 

Dit is jouw team

Je wordt onderdeel van de afdeling Strategie, Beleid & Communicatie op ons hoofdkantoor vlak bij het Centraal Station in Utrecht. Je hebt daar zeven marketingcommunicatiecollega’s die staan te popelen om je te leren kennen en samen aan de slag te gaan. Wij en zij kijken uit naar jouw frisse blik en nieuwe ideeën. 

Dit ben jij:

?    Jij ondersteunt graag een organisatie die mensen helpt;
?    Je denkt en werkt op HBO of WO niveau; 
?    Je kan goed uit de voeten in een organisatie die aan het veranderen is;
?    Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met vergelijkbaar werk;
?    Jij hebt een goede dag als je merkt dat je collega’s jouw verhaal niet alleen snappen, maar ook voelen;
?    Je adviseert graag en goed;
?    Je krijg energie van verandering;
?    Je voelt je thuis in organisatie die iets vraagt van je strategische en politieke inzicht;
?    Als je ervaring hebt met storytelling worden we daar extra blij van;
?    Je bent creatief en je kunt je verhaal goed schriftelijk en mondeling overbrengen. 

Je komt te werken in een organisatie die onze maatschappij wil helpen. Je krijgt veel vrijheid. Je werkt op kantoor in een prachtig oud pand. Of thuis zoals jij dat wilt. De werksfeer is professioneel, maar wel relaxed. We hebben een flexibel beloningsbeleid. Je krijgt een basissalaris van € 3.060, - tot maximaal € 4.189, - op basis van 36 uur per week, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. 

Wij zijn op zoek naar een collega voor 32 tot 36 uur per week en beginnen met een jaarcontract. Maar de intentie is om daarna natuurlijk met elkaar verder te gaan. 

Meer weten voordat je gaat solliciteren? Gaan we regelen. Neem gerust contact op met je aanstaande collega Emma Ligtenberg, Senior Interne Communicatieadviseur. Je bereikt haar via 06 48 50 94 17. 

Is dit jouw job? 

Klik dan op “solliciteren” en de rest wijst zich vanzelf. Onze sollicitatieprocedure is overzichtelijk: 2 gesprekken en een afsluitend gesprek over arbeidsvoorwaarden. 

Werken bij Het Juridisch Loket

Bij het Juridisch Loket wijzen we rechtzoekenden de weg naar hun recht. Online waar dat kan en persoonlijk waar nodig. Wat hun probleem ook is; wij helpen. Niet tot aan het eind, maar wel met een goed begin. Wij zijn juridische generalisten met een hart voor onze medemens. We zijn thuis in alle rechtsgebieden, dus de afwisseling in het werk is enorm. We doen werk dat vaak vraagt om wat meer geduld en sociale vaardigheden, en daar krijg je veel voor terug. Zoals leuke collega’s met dezelfde instelling, een optimale werk-privé balans en prima arbeidsvoorwaarden. Maar vooral: het gevoel dat je het verschil maakt. Iedere dag weer.

Acties