Menu

-Directiesecretaresse-

Wil je de rechterhand worden van het bestuur en ben jij een ervaren ondersteuner op directieniveau? Dan ben jij de Directiesecretaresse die we zoeken!

Het Juridisch Loket helpt en ondersteunt mensen in een steeds ingewikkeldere samenleving. Het Juridisch Loket streeft ernaar zoveel mogelijk klanten te helpen zonder dat het leidt tot een juridisch traject. Hiervoor zetten we onze ruime juridische kennis in, verwijzen we tijdig en gericht naar externe deskundigen en organisaties als dit de juiste weg is. Het Juridisch Loket bestaat uit een 30-tal vestigingen in het land, welke zijn ondergebracht in clusters. Alle stafdiensten werken vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht.

Het directiesecretariaat bestaat uit twee directiesecretaresses. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de ondersteuning van de twee bestuurders en het volledige MT. Als directiesecretaresse faciliteer en ontzorg je het werkproces van de twee Bestuurders en het MT zodat de ondersteunende, secretariële en administratieve processen efficiënt verlopen. Daarbij heb je nauw contact met management, collega’s van bedrijfsvoering, de Ondernemingsraad en de Raad van Toezicht. Ook onderhoud je externe contacten. In deze functie wordt een hoge mate van integriteit en vertrouwelijkheid verwacht ten aanzien van alle informatiestromen.

Jij vind het leuk om mee te denken over hoe de afdeling verder geprofessionaliseerd kan worden en hoe processen nog beter en logischer ingericht kunnen worden. Complex agendabeheer en dit zo efficiënt en goed mogelijk inrichten is wel aan jou besteed.

DIT VIND JE LEUK OM TE DOEN

 • Zelfstandig verzorgen van de correspondentie en deze uitwerken;
 • Behandelen van binnengekomen telefoongesprekken en deze direct afhandelen, daar waar mogelijk;
 • Agendabeheer van zowel de bestuurders als het voltallige MT voor in- en externe afspraken;
 • Onderhouden in- en externe contacten met medewerkers, managers en relaties;
 • Verzorgen en organiseren van vergaderingen, besprekingen en bijeenkomsten, zowel in- als extern;
 • Notuleren wekelijks vergaderingen, besprekingen en bijeenkomsten (onder andere voor bestuurder en MT) en werkt deze uit;
 • Opstellen van de agenda voor MT en Managers uitvoering vergaderingen;
 • Bewaken voorgenomen besluiten en deadlines ten behoeve van het MT;
 • Verzorgen van correspondentie betreffende verboden voor klanten in opdracht van de Manager Uitvoering (waarschuwingen, locatieverboden, contactverboden) en informeren betrokkenen hierover;
 • Het inrichten, beheren, systematiseren, actualiseren en het periodiek schonen van diverse archieven (G- schijf, Microsoft Teams).

WAT BRENG JE MEE?

 • Je beschikt over een HBO diploma;
 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare relevante ervaring als directiesecretaresse of vergelijkbare functie;
 • Je bent organisatiesensitief, collegiaal en sociaal;
 • Je kan goed notuleren en besluitenlijsten opstellen;
 • Affiniteit met juridische dienstverlening;
 • Werkervaring in een bestuurlijke omgeving is een pré;
 • Jij hebt ervaring binnen een veranderende omgeving.

ARBEIDSVOORWAARDEN

In de rol van directiesecretaresse krijg je een salaris van € 2.781 tot maximaal € 3.796 conform schaal H van de CAO Rechtsbijstand, en is afhankelijk van je kennis en ervaring bij de start. Dit is op basis van een fulltime aanstelling, wat bij ons 36 uur is. Uiteraard ontvang je 8% vakantiegeld maar ook een eindejaarsuitkering van 8,3%. Het Juridisch Loket draagt 2/3 deel bij aan de pensioenpremie. Verder is het mogelijk om middels collectieve regelingen deel te nemen aan de ziektekostenregeling en diverse verzekeringen.

Bovendien bieden we onbeperkt online trainingen via GoodHabitz, laptop en telefoon, werken vanuit het hoofdkantoor in hartje Utrecht, op een steenworp van Utrecht Centraal en het bruisende centrum. Gedeeltelijk vanuit huis werken is in overleg ook mogelijk. We bieden een reiskosten- en thuiswerkvergoeding

HOE SOLLICITEER JE?

Zie jij jezelf in de rol als Directiesecretaresse en wil je direct solliciteren? Klik dan op de knop Solliciteren. Graag ontvangen wij bij de sollicitatie een motivatie waarin je ons aangeeft waarom wij met jou in gesprek moeten gaan. Wil je meer informatie over de vacature voordat je reageert? Neem dan gerust contact op met via Hr@juridischloket.nl. In deze vakantieperiode bekijken we dan wie het beste jouw vragen kan beantwoorden.

Wij kijken uit naar jouw reactie!

WERKEN BIJ HET JURIDISCH LOKET

“Bij het Juridisch Loket wijzen we onze klanten de weg naar hun recht. Wij helpen de mensen die dat het hardst nodig hebben. Niet tot aan het eind, maar wel met een goed begin. Wij zijn juridische generalisten met een hart voor onze medemens. We doen werk dat soms vraagt om wat meer geduld en sociale vaardigheden, en daar krijgen we veel voor terug. Zoals leuke collega’s met dezelfde instelling, een optimale werk-privébalans en prima arbeidsvoorwaarden. Maar vooral: het gevoel dat je het verschil maakt. Iedere dag weer.”

Acties