Menu

Facilitair Manager

Ben jij een besluitvaardige en daadkrachtige facilitair manager die graag meedenkt over een facilitair beleid en een huisvestingsstrategie passend bij de ambitie en strategie van het Juridisch Loket? Solliciteer dan op onze openstaande functie van facilitair manager!  
 
Wat ga je doen?  
Als facilitair manager bij het Juridisch Loket vervul je een adviserende, dienstverlenende en controlerende rol. Het doel is een omgeving te creëren waarbij onze medewerkers comfortabel en veilig kunnen werken, waar klanten zich welkom voelen en die bijdraagt aan de gewenste uitstraling, toegankelijkheid en vindbaarheid. Vanuit het hoofdkantoor in Utrecht werk jij samen met jouw team van twee facilitair coördinatoren en twee receptionisten en zijn jullie het aanspreekpunt voor alle facilitaire zaken. Je rapporteert aan de manager Facilitair, Finance & Inkoop. 
Het Juridisch Loket ondersteunt burgers in een steeds ingewikkeldere samenleving. In 30 vestigingen en met 300 deskundige juristen helpt het Juridisch Loket met gratis juridisch advies en beantwoordt jaarlijks gemiddeld 800.000 vragen. De ambitie van het Juridisch Loket is om de komende jaren nog meer kwetsbare burgers langs meerdere kanalen te ondersteunen bij hun juridische vraag. Deze koers zal onder de verantwoordelijkheid van het nieuwe bestuur verder uitgewerkt en gerealiseerd worden en vertaalt zich ook door in de professionalisering van de facilitaire afdeling. Hier ligt dan ook een extra uitdaging voor de eerste periode.

Jouw taken en verantwoordelijkheden kenmerken zich als volgt

•    Ontwikkeling en uitvoering van het facilitaire beleid op basis van de ambitie en strategie van het Juridisch Loket.
•    Uitwerken van een hierbij passende huisvestingsstrategie en deze vertalen naar een lange termijn huisvestingsplan. 
•    Opstellen van verbetervoorstellen ter professionalisering van de facilitaire dienstverlening en het begeleiden van de veranderprocessen die daaruit volgen.
•    Fungeren als sparringpartner en adviseur voor het bestuur en het managementteam.
•    Aanspreekpunt voor de complexere facilitaire vraagstukken en sparringpartner voor managers uitvoering voor facilitaire dienstverlening. 
•    Leidinggeven aan en coachen van de facilitair coördinatoren en receptionisten. 
•    Managen van de contracten voor facilitaire diensten zoals schoonmaak, beveiliging, klimaat, handyman en huisvestingscontracten. 
•    Organiseren en controleren van het meerjarenonderhoud van de vestigingen.
•    Opstellen en uitvoeren van de aanbestedingskalender van facilitaire contracten. 
•    Bewaken van de budgetten voor de facilitaire dienstverlening en huisvesting. 
•    Coördineren van BHV zaken zoals het opstellen en bewaken van het bedrijfsnoodplan en BHV plannen.

Deze facilitair manager zoeken wij: 
Je kunt op conceptueel niveau denken en adviseren en bent in staat een inschatting te maken van de impact van ontwikkelingen op de gewenste huisvesting en facilitaire dienstverlening. Je hebt ervaring met organisatievraagstukken en bent organisatiesensitief. Je bent daadkrachtig, besluitvaardig en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Daardoor ben je een stevige gesprekspartner voor zowel het bestuur, managementteam als de managers uitvoering. Als facilitair professional heb je kennis en ervaring met zowel soft- als hardservices. 


Opleiding en ervaring 
•    HBO+/WO werk- en denkniveau.
•    Een relevante hbo-opleiding, bijvoorbeeld Facilitair Management.
•    Inkoop achtergrond is een pré.
•    Minimaal 10 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

Functieomvang 
32 tot 36 uur per week

Wat bieden wij jou? 
De functie van facilitair manager ingeschaald in schaal J van de CAO Rechtsbijstand (€ 3.591,- tot maximaal € 4.913,- op basis van 36 uur per week). In de CAO Rechtsbijstand zijn o.a. een eindejaarsuitkering 8,3% en diverse personeelsvoorzieningen opgenomen. Aanstelling vindt vooralsnog plaats voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren.

Sollicitatieproces
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Klik dan op solliciteren en upload jouw cv en motivatie. De vacature staat zowel intern als extern uit. Bij gelijke geschiktheid hebben interne sollicitanten voorrang. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dennis Bomer via telefoonnummer: 06 15 04 80 55 of e-mail: dbomer@juridischloket.nl. 
Reageren is mogelijk tot en met 10 januari 2022. De sollicitatiegesprekken worden zo spoedig mogelijk ingepland. 
Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure en vormt de basis voor gesprekken in de tweede ronde.

 

Acties