Menu

Senior Adviseur Externe Communicatie

Wij hebben een nieuw verhaal. Kom jij ons helpen het te vertellen?

Wij zoeken jou
Het Juridisch Loket wijst iedereen die bij ons aanklopt de weg naar het recht. Dat blijven we natuurlijk doen, maar de manier waarop gaat veranderen. En jij gaat ons helpen ons nieuwe verhaal intern te borgen en extern over te brengen. Jij creëert straks draagvlak bij stakeholders in het rechtssysteem en je begeleidt de communicatie naar onze doelgroepen. Jouw frisse kijk op onze organisatie en jouw nieuwe ideeën gaan daar enorm bij helpen. 

Dit ga je doen
Net zoals wij generalisten zijn in juridische ondersteuning, ben jij dat in jouw vak. Je bent thuis in corporate communicatie, dus we kunnen je vragen de pers te woord te staan of collega’s te helpen bij issues. Maar je begrijpt ook hoe je onze boodschap zo vertaalt dat iedere rechthebbende hem begrijpt. 

Je adviseert over de strategische richting van onze externe communicatie en je leidt de uitrol daarvan. Daarbij heb jij de controle over het budget en adviseer je collega’s hoe we samen onze doelstellingen kunnen waarmaken. Als organisatie dienen wij de maatschappij, daarom bekijk je alle vraagstukken en communicatie door die bril.

Dit is jouw team
Je wordt onderdeel van de afdeling Strategie, Beleid en Communicatie op ons hoofdkantoor vlak bij het Centraal Station in Utrecht. Jij krijgt functioneel de leiding over twee collega’s. Met jouw ervaring en kennis help je hen om de nieuwe boodschap mee uit te dragen. Met wat jullie doen ondersteunen jullie 350 collega’s in 30 vestigingen door heel Nederland. 

Dit ben jij:
?    Jij ondersteunt graag een organisatie die mensen helpt;
?    Je denkt en werkt op HBO of WO niveau;
?    Je kan goed uit de voeten in een organisatie die aan het veranderen is;
?    Je hebt 10 jaar ervaring;
?    Je voelt je thuis in een politieke en strategische organisatie;
?    Je krijgt energie van verandering en pakt door om doelen te bereiken;
?    Jij vindt het fijn als je mensen beter kunt maken en kunt inspireren;
?    Je ligt niet wakker van een deadline of een piek in werkdruk.

Dit bieden wij:

Je komt te werken in een organisatie die bijdraagt aan een rechtvaardige maatschappij. Je krijgt veel vrijheid. Je werkt op kantoor in een prachtig oud pand. Of thuis zoals jij dat wilt. De werksfeer is professioneel, maar wel relaxed. We bieden een mooi basissalaris (max. 4913, - euro) en je kunt extra verlofdagen kopen. Ook ontvang je, naast 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3%. 

We zijn op zoek naar een collega voor 32 tot 36 uur per week en beginnen met een jaarcontract. Maar de intentie is om daarna natuurlijk met elkaar verder te gaan.

Meer weten voordat je gaat solliciteren? Goed idee! Mail Lieke Schouwenaars. Zij is hoofd van de afdeling Strategie, Beleid en Communicatie: lschouwenaars@hetjuridischloket.nl 

Is dit jouw job? 
Klik dan op 'solliciteren'. Onze sollicitatieprocedure is overzichtelijk: 2 gesprekken en een afsluitend gesprek over arbeidsvoorwaarden. 

Werken bij Het Juridisch Loket
Bij het Juridisch Loket wijzen we rechtzoekenden de weg naar hun recht. Online waar dat kan en persoonlijk waar nodig. Wat hun probleem ook is; wij helpen. Niet tot aan het eind, maar wel met een goed begin. Wij zijn juridische generalisten met een hart voor onze medemens. We zijn thuis in alle rechtsgebieden, dus de afwisseling in het werk is enorm. We doen werk dat vaak vraagt om wat meer geduld en sociale vaardigheden, en daar krijg je veel voor terug. Zoals leuke collega’s met dezelfde instelling, een optimale werk-privé balans en prima arbeidsvoorwaarden. Maar vooral: het gevoel dat je het verschil maakt. Iedere dag weer.

 

Acties