Menu

Senior Communicatieadviseur

Wij zoeken jou
Het Juridisch Loket helpt iedereen op weg naar een rechtvaardige oplossing. En in het bijzonder de mensen die recht hebben op gesubsidieerde rechtshulp. Ons werkveld verandert: we zien een steeds groter wordende groep mensen die dringend behoefte heeft aan laagdrempelige rechtshulp. En dus veranderen wij mee. We geven je een paar voorbeelden: er komt rechtshulp op Caribisch Nederland voor Saba, St. Eustatius en Bonaire. Dichter bij huis starten we een programma voor rechtshulp aan arbeidsmigranten. En in Noord-Limburg start een groot samenwerkingsproject.

Verandering vraagt om versterking. Daarom zoeken wij een ervaren communicatieadviseur met een sociaal hart. Iemand met de drive om bij te dragen aan onze doelen en de ervaring om binnen verandering koersvast te blijven. Kortom: wij zoeken jou.

Dit ben jij
Je bent een generalist in jouw vak. Je bent thuis in corporate communicatie, maar je weet ook onze boodschap te vertalen naar specifieke doelgroepen. Of het nou een inwoner op Saba is, een arbeidsmigrant uit Polen, of iemand uit Paterswolde: jij zorgt voor een goede strategie, waarbij aanpak, boodschap, kanaalkeuze aansluiten bij wat je bij wie je wilt bereiken. Je werkt op strategisch en tactisch niveau. Je stuurt communicatiebureaus en marktonderzoekbureaus aan en werkt samen met je communicatiecollega’s.
Gezien de groei die het Juridisch Loket doormaakt, is het een grote pre als je ervaring hebt met employer branding en arbeidsmarktcommunicatie.

Jij kan goed uit de voeten in een organisatie die in ontwikkeling is. Projectmatig werken doe je eigenlijk al vanzelf en je pakt door om doelen te bereiken. Volgens ons vraagt dat profiel om een HBO- of WO-achtergrond, een passende opleiding en 10 jaar ervaring.

Dit is jouw team
Je wordt onderdeel van de afdeling Strategie, Beleid en Communicatie. Binnen deze afdeling werken 8 collega’s op communicatie. Dat zijn o.a. (senior) communicatieadviseurs, een websitemanager en een eindredacteur. Ook werk je nauw samen met beleidsadviseurs binnen je afdeling en met het management. Voor collega’s en partners ben je een adviseur en je legt en onderhoudt contacten in de hele keten.

Sybille van Weert is afdelingshoofd en jouw leidinggevende.

Dit bieden wij:
•    Veel vrijheid en autonomie
•    Een baan met betekenis in hartje Utrecht, op een steenworp van Utrecht Centraal en het bruisende centrum. Of gedeeltelijk thuis.
•    Een jaarcontract voor 32-36 uur in de week. Met daarbij natuurlijk de intentie om daar een lange termijn relatie van te maken. 
•    Een salaris volgens J van de CAO Rechtsbijstand: €4.186,- tot maximaal € 5.658,- bruto op basis van 36 uur per week. De exacte inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring.
•    8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Je kunt extra verlofdagen kopen.
•    Een bijdrage van 2/3 deel aan je pensioenpremie
•    Onbeperkt onlinetrainingen via ons Leerplein
•    Een thuiswerkvergoeding en thuiswerkregeling voor de aanschaf of bruikleen van een thuiswerkplek

Meer weten voordat je gaat solliciteren? Goed idee! Mail Sybille van Weert (svanweert@juridischloket.nl) of Anne Kluivers (akluivers@juridischloket.nl / 06-48507342).

Is dit jouw job?
Klik op “solliciteren” en de rest wijst zich vanzelf. Je kunt solliciteren tot 16 april 2024.

Onze sollicitatieprocedure is overzichtelijk: 2 gesprekken en een afsluitend gesprek over arbeidsvoorwaarden.

Werken bij Het Juridisch Loket
Bij het Juridisch Loket wijzen mensen de weg naar hun recht. Op onze website vindt iedereen voorbeeldbrieven, adviezen en veelgestelde vragen met antwoorden. En dat allemaal in eenvoudige taal. Persoonlijk advies van onze juridisch adviseurs is er voor alle mensen die recht hebben op gesubsidieerde rechtsbijstand. In Nederland zijn dat zo’n 6 miljoen mensen. Voor hen staan onze juristen klaar. Wij helpen hen op weg bij het vinden van een oplossing voor hun probleem. Werken bij het Juridisch Loket betekent het verschil maken, iedere dag weer.

Acties